Zonnepanelen Schiedam

Zou je graag de overstap willen maken naar Zonnepanelen in Schiedam? Dan ben je bij BY Projects bij het juiste adres. BY Projects helpt je graag bij het verduurzamen van jouw bedrijfspand of woning. Bij ons ontvang je advies op maat van onze specialisten en ontdek je precies wat zonnepanelen voor jou op kunnen leveren. BY Projects staat je graag bij in het gehele proces: van passend advies over welke zonnepanelen het beste passen bij jouw situatie tot aan de installatie van een hoogwaardig zonnestroomsysteem op jouw dak.

Doe de gratis dakscan en weet direct hoeveel je kunt besparen bij de overstap naar zonnepanelen. Neem je liever contact op met één van onze specialisten voor advies op maat over hoe jouw toekomst duurzamer kan? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar.

contact@2x 80

Heb je een vraag? Neem gerust contact op via het contactformulier

offerte@2x 80

Interesse naar de kosten? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan

dakscan@2x 80

Bekijk jouw mogelijkheden via onze gratis dakscan

Zonne-energie met zonnepanelen in Schiedam

Schiedam is een prachtige stad met veel groen en historische havens. Om deze mooie natuur en milieu in stand te houden, is het van belang dat ook de inwoners en bedrijven in Schiedam gaan voor een klimaat neutrale stad.

Zonnepanelen zijn daarom uitermate geschikt. Met zonnepanelen draag je namelijk niet alleen maar bij aan een schonere planeet, maar bespaar je ook nog eens enorm op je energierekening.

Ook de gemeente Schiedam motiveert zowel inwoners als bedrijven om voor zonnepanelen en andere methoden voor een duurzaam bestaan te gaan. Zij bieden diverse regelingen en subsidies voor koopwoningen, huurwoningen, VvE’s en bedrijfspanden. Wil jij ook verduurzamen én jouw energierekening verlagen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen kopen Schiedam

Wil je zonnepanelen kopen in Alphen aan den Rijn? BY Projects staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we uitsluitend met zonnepaneelleveranciers die een Tier-1 classificering hebben. Wij bieden 10 tot 15 jaar garantie op onze zonnepanelen, maar hoelang dit exact is, hangt af van het type paneel.

Offerte aanvragen

Voordelen

Wij werken
volgens alle veiligheidsnormen

Al onze monteurs zijn gecertificeerde vakmannen.

Ruime ervaring met appartementen en complexen

En natuurlijk met particuliere woningen.

Planning, materiaal leveren en installeren

Wij bieden je het volledige traject: van inkopen, plannen tot installeren.

Klein team van flexibele professionals

Ons kleine team garandeert een persoonlijke aanpak en een snelle reactie op jouw wensen.

Zonnepanelen installateur Schiedam

Zonnepanelen installeren is een specialisme op zich. Dit moet gebeuren door gecertificeerde monteurs. Ons team voert de installatie met de nodige expertise uit, zodat je zeker bent dat onze zonnepaneleninstallateurs jouw panelen op de juiste manier installeren.

Zonnepanelenprojecten in Schiedam en omgeving

BY Projects is al meer dan 10 jaar de specialist in zonnepanelen. Onze zonnepanelen bieden een hoog rendement waardoor je maximaal bespaart op je energiekosten. Bekijk onze zonnepaneelprojecten in Schiedam en omgeving.

0
Aantal zonnepanelen gelegd
0
Werknemers
0
Ton CO2 uitstoot bespaard
0
Gemeentes actief

Meer info?

BY Projects is ervan overtuigd dat we de beste oplossing bieden voor jouw zonne-energie. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op en maken op basis van jouw input graag een aanbod op maat voor zonnepanelen in Schiedam of omgeving.

Contactformulier