Onderhoud2023-12-13T10:31:01+00:00

Onderhoudscontract zonnepanelen

Meer dan alleen installatie. Bij By Projects begrijpen we dat de aanschaf van zonnepanelen een langetermijninvestering is. Daarom bieden we nu ook uitgebreide onderhoudspakketten aan om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen optimaal presteren. Met drie verschillende pakketten bieden we voor iedereen een passende oplossing.

Waarom zonnepanelen onderhouden belangrijk is

Zonnepanelen zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, maar net als elk ander apparaat hebben ze onderhoud nodig om optimaal te functioneren. Stof, vogelpoep en bladeren kunnen zich ophopen op de panelen, wat de efficiëntie kan verminderen. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw panelen altijd in topconditie zijn, waardoor u het maximale rendement uit uw investering haalt.

Mogelijkheden

Basis

Ideaal voor diegenen die net zijn begonnen met zonne-energie. Dit pakket omvat een jaarlijkse schoonmaakbeurt en een basiscontrole van de panelen en de omvormer.

Pluspakket

Ontworpen voor mensen die het meeste uit hun zonnepanelen willen halen. Naast de jaarlijkse schoonmaak en controle, biedt dit pakket ook een halfjaarlijkse inspectie en prioriteit bij eventuele reparaties.

Premium pakket

Dit pakket is ons meest uitgebreide optie en is ideaal voor bedrijven en huiseigenaren die ervan verzekerd willen zijn dat de zonnepanelen altijd in topconditie zijn. Dit pakket omvat meerdere schoonmaakbeurten per jaar, uitgebreide periodieke inspecties en een 24/7 storingsdienst.

Voordelen

Wij werken
volgens alle veiligheidsnormen

Al onze monteurs zijn gecertificeerde vakmannen.

Ruime ervaring met appartementen en complexen

En natuurlijk met particuliere woningen.

Planning, materiaal leveren en installeren

Wij bieden je het volledige traject: van inkopen, plannen tot installeren.

Klein team van flexibele professionals

Ons kleine team garandeert een persoonlijke aanpak en een snelle reactie op jouw wensen.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen onderhoud

Kan ik ook een onderhoudsoudscontract afsluiten als ik zonnepanelen heb van een andere leverancier?2023-12-07T09:40:23+00:00

Wanneer je zonnepanelen hebt van een andere leverancier is het bij ons op dit moment niet mogelijk om een onderhoudscontact af te sluiten.

Kan ik ook een onderhoudscontract afsluiten als ik al bij BY Projects klant ben?2023-12-07T09:40:00+00:00

Ja, het is mogelijk om het onderhoudscontract later af te sluiten. Neem contact met ons op om dit te regelen of spreek de installateur aan bij de jaarlijkse inspectie of periodieke controle. Wij helpen je altijd verder.

Komen jullie langs wanneer er storing is?2023-12-07T09:39:37+00:00

In het geval van een storing is het verstandig om dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Onze gecertificeerde monteurs komen zo snel mogelijk bij je langs. We onderzoeken de storing en lossen het waar mogelijk meteen op.

Meer info?

BY Projects is ervan overtuigd dat we de beste oplossing bieden voor jouw zonne-energie. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op en maken op basis van jouw input graag een aanbod op maat.

Contactformulier

Ga naar de bovenkant