Zonnepanelen Leiden

Zonnepanelen kopen in Leiden? Lever een bijdrage aan een groenere toekomst en ontdek de mogelijkheden van zonnepanelen voor jou. BY Projects verkoopt, levert en installeert zonnepanelen in Leiden en omgeving. We helpen je dus graag in het gehele proces: van passend advies over wat zijn de beste zonnepanelen voor jou tot aan installatie van een hoogwaardig zonnestroomsysteem op jouw dak.

Onze deskundige adviseurs en monteurs helpen je graag aan schone, betaalbare en duurzame energie. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat zonnepanelen jou opbrengen. Eerst zelf zien hoeveel je mogelijk kunt besparen? Doe de gratis dakscan!

contact@2x 80

Heb je een vraag? Neem gerust contact op via het contactformulier

offerte@2x 80

Interesse naar de kosten? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan

dakscan@2x 80

Bekijk jouw mogelijkheden via onze gratis dakscan

Zonne-energie met zonnepanelen in Leiden

In het verleden was het voor inwoners en ondernemers in steden zoals Leiden, met historische binnenstad, monumenten en cultureel erfgoed, niet makkelijk om te verduurzamen. Zonnepanelen installeren op een monumentaal pand ging daardoor niet vanwege strenge regels. Gelukkig heeft de overheid deze regels herzien, waardoor zonnepanelen nu toegankelijk zijn voor alle Leidenaren en ondernemers in Leiden.

Wil jij ook verduurzamen en jouw energierekening verlagen? Dan is het plaatsen van zonnepanelen de ideale uitkomst. Zonnepanelen zijn niet alleen gunstig voor je portemonnee, maar ook voor de levensduur van onze planeet. De gemeente Leiden is het hiermee eens. Zij bieden daarom diverse subsidies om te verduurzamen, zo ook voor zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen Leiden

Wanneer je zonnepanelen wilt kopen bij BY Projects, staan we garant voor kwalitatieve zonnepanelen die voldoen aan de hoogste duurzaamheid- en kwaliteitseisen. Wij werken namelijk alleen met zonnepaneelfabrikanten met een Tier-1 classificering. Gemiddeld is deze garantie zo’n 10 tot 15 jaar, maar hoe lang dit precies is, verschilt per paneel.

Offerte aanvragen

Voordelen

Wij werken
volgens alle veiligheidsnormen

Al onze monteurs zijn gecertificeerde vakmannen.

Ruime ervaring met appartementen en complexen

En natuurlijk met particuliere woningen.

Planning, materiaal leveren en installeren

Wij bieden je het volledige traject: van inkopen, plannen tot installeren.

Klein team van flexibele professionals

Ons kleine team garandeert een persoonlijke aanpak en een snelle reactie op jouw wensen.

Zonnepanelen installateur Leiden

Zonnepanelen installeren is een specialisme op zich. Dit moet gebeuren door vakbekwame monteurs. Onze gecertificeerde monteurs zijn daarom goed opgeleid om de zonnepanelen veilig te installeren. Daardoor kun je er zeker van zijn dat ons team de installatie op de juiste manier uitvoert.

Zonnepanelenprojecten in Leiden en omgeving

Ons technische team heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de zonne-energie. Wij zetten ons in voor een duurzame wereld, waarin klimaatvriendelijke én goedkope energie de norm is. Zo kun jij met zonnepanelen snel en simpel besparen op je energiekosten. Benieuwd naar onze zonnepaneelprojecten bij jou in de buurt? Bekijk de zonnepaneelprojecten van BY Projects in Leiden en omgeving.

0
Aantal zonnepanelen gelegd
0
Werknemers
0
Ton CO2 uitstoot bespaard
0
Gemeentes actief

Meer info?

BY Projects is ervan overtuigd dat we de beste oplossing bieden voor jouw zonne-energie. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op en maken op basis van jouw input graag een aanbod op maat voor zonnepanelen in Leiden of omgeving.

Contactformulier