Gratis dakscan voor zonnepanelen

Bij By Projects houden wij van duidelijkheid. Duidelijkheid in de manier van werken en in de communicatie. Wij begrijpen daarom als geen ander dat het belangrijk is dat je een beeld hebt van het effect van jouw zonnepanelen. Om dit te onderzoeken kun je gebruik maken van onze gratis dakscan. Via deze Google Maps zonnepanelen dakscan heb je de mogelijkheid een indicatie te krijgen van wat zonnepanelen jou precies gaan opleveren.

Proces

Nadat je de gehele zonnepanelen dakscan hebt ingevuld, gaan wij als volgt te werk.

1.

Wij nemen de aanvraag in behandeling

2.

Ons team stelt een offerte op maat op en stuurt die naar je op

3.

Na een aantal dagen nemen wij telefonisch contact op

4.

Indien akkoord beginnen wij met de voorbereiding van de werkzaamheden

Voordelen van de zonnepanelen dakscan

Als jij besluit om zonnepanelen op jouw dak te laten plaatsen, dan profiteer je van een zeer prettig rendement. Echter wil je wel dat de hoeveelheid en de soort zonnepanelen die je laat plaatsen zo efficiënt mogelijk is. Het is daarom belangrijk dat je over de nodige informatie beschikt. Het laten plaatsen van zonnepanelen is namelijk anders dan het kopen van een zak witte bolletjes bij de bakker. Om jezelf optimaal te laten informeren en duidelijk te hebben wat zonnepanelen jou kunnen opleveren, is het verstandig om gebruik te maken van een dakcheck.

Hoe werkt de zonnepanelen check?

Als jij ervoor kiest om onze dakscan te doen, dan wordt er met behulp van Google Maps een indicatie gegeven van het effect van de zonnepanelen. Hierin geef je aan om welke daken het zou gaan en hoeveel mensen er woonachtig zijn in de desbetreffende woning. Daarnaast is het belangrijk om een duidelijk overzicht van het huidige energieverbruik te delen, zodat er een beter beeld ontstaat van de benodigde hoeveelheid opgewekte stroom.

Nadat alle gegevens zijn ingevuld, ontvang je een adviesrapport. In dit adviesrapport is terug te zien hoeveel energie er in potentie kan worden opgewekt. Aan de hand van dit advies bepaal jij of je hier verder mee wilt gaan. Als jij graag meer advies wilt krijgen, dan vragen wij je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.