Levering/installatie

Als er iets belangrijk is rond de aanschaf van zonnepanelen, dan is het wel de levering en montage. Alleen als dit zeer secuur gebeurt, profiteer je jarenlang van deze investering. Wij voeren deze installaties uit sinds 2005 en hebben talloze projecten voor woningbouwcorporaties, VVE’s, bedrijven en particulieren uitgevoerd. Nadat we samen tot de perfecte soort en hoeveelheid zonnepanelen voor jouw dak zijn gekomen, maken wij een inventarisatie van de mogelijkheden en benodigdheden die aansluiten bij jouw wensen. Indien alle partijen hier een positief gevoel bij hebben, staat niets ons in de weg de zonnepanelen met veel precisie te monteren.

Uw specialist in
verduurzaming met
20 jaar ervaring

De complete montage van zonnepanelen

Naast de plaatsing van de zonnepanelen op het dak, zorgen onze gecertificeerde vakmensen ook voor de installatie van de omvormer. Dit is een apparaat dat ervoor zorgt dat de opgewekte energie wordt omgezet in stroom. Door de jarenlange ervaring van ons personeel verloopt de levering en de installatie van de zonnepanelen zeer vlot, terwijl zij geen enkel detail over het hoofd zien. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld ook voor dat de meterkast klaar is voor het gebruik van de zonnepanelen.

Duidelijke uitleg over zonnepanelen

Het grote voordeel van onze kwalitatieve en juist gemonteerde zonnepanelen is dat je hier jarenlang zorgeloos van geniet. Daarnaast leggen onze monteurs jou glashelder uit hoe het gehele proces werkt en hoe je de omvormer afleest. Zo heb je amper omkijken naar dit duurzame hoogstandje en zie je binnen één oogopslag hoeveel stroom er is opgewekt. En belangrijker nog, hoeveel je uiteindelijk bespaart.

Zonnepanelen installeren met montagemeubels

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom werken wij met de juiste montagemeubels die ervoor zorgen dat de installateur de zonnepanelen stevig en veilig kan bevestigen. Dit neemt het risico op eventuele schade of andere ongemakken weg. Ook zorgen deze montagemeubels voor de juiste uitlijning van de zonnepanelen. In eerste instantie voor het verbeteren van de prestaties, maar ook zeker voor het oog. Door gebruik te maken van deze montagemeubels is de levensduur van de zonnepanelen optimaal. Tot slot biedt de montage de juiste bescherming tegen extreme weersomstandigheden, zoals stormen of heftige neerslag.

Verkoop Image Met Effect

Samenwerkingen met andere partners

Wij hebben veel ervaring in het adviseren, leveren en monteren van klein- en grootschalige projecten. Tijdens de grotere projecten, waarin zonnepanelen op meerdere daken worden geplaatst, werken wij samen met verschillende partners. Samen met hen realiseren wij fraaie projecten, waarbij wij veel werkzaamheden volledig uit handen nemen. Dit gaat onder andere over de volgende werkzaamheden:

  • Installeren van zonnepanelen

  • Algehele planning omtrent projecten
  • Onderhoud en schoonmaak van zonnepanelen
  • Oplossen van storingen

Meer info?

BY Projects is ervan overtuigd dat we de beste oplossing bieden voor jouw zonne-energie. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op en maken op basis van jouw input graag een aanbod op maat.

Contactformulier