Kopen2023-12-21T14:29:00+00:00

Zonnepanelen kopen

Bij Zonnepanelen kopen ga je niet over één nacht ijs. Er komen namelijk belangrijke zaken bij kijken, zoals de efficiëntie, prijs, mate van duurzaamheid en de kwaliteit. Om jou het leven een stuk eenvoudiger te maken, nemen wij deze soms ingewikkelde keuzes graag uit handen. Want wie anders kan jou het beste adviseren bij het kopen van zonnepanelen dan een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft in de levering en montage van zonnepanelen?

Uw verduurzaming specialist met 20 jaar ervaring

Waarom zonnepanelen kopen?

By Projects regels alles tot in de details, waarna jij vol trots geniet van een dak vol duurzame zonnepanelen. Deze duurzame panelen zorgen er niet alleen voor dat je geld bespaart op jouw energierekening, het produceren van je eigen groene stroom zorgt er ook voor dat je de ecologische voetdruk verkleind. Zo draag jij, net zoals twee miljoen andere huishoudens in Nederland bij aan een groenere wereld om ons heen.

Zonnepanelen voor particuliere woningen

Het is logisch dat jij niet weet hoeveel en welke soort zonnepanelen er op het dak van jouw woning passen. Daarnaast wil je ongetwijfeld weten wat deze zonnepanelen jou in de toekomst opleveren. Als de keuze voor de hoeveelheid en soort zonnepanelen is gemaakt, zit je alweer met het volgende probleem: de levering en montage. Gelukkig helpen wij jou met behulp van onze expertise graag verder.

Verkoop Image Met Effect
Zonnepanelen laten plaatsen2023-12-07T09:18:14+00:00

Nadat we samen de juiste keuze hebben gemaakt qua zonnepanelen, is het belangrijk dat de montage op een zorgvuldige manier wordt uitgevoerd. Deze uitvoering wordt gedaan door gecertificeerde vakmensen. Met veel precisie zorgen wij dat dit proces wordt afgerond, waarna je in staat bent om zelf stroom op te wekken. Wat betreft de energierekening gaat dit gepaard met een flinke kostenbesparing. Sterker nog, op termijn kun je hier zelfs geld mee verdienen.

Hoeveel zonnepanelen – waarop letten?2023-12-07T09:17:40+00:00

Wij bepalen het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt op basis van een aantal factoren. Zo houden we onder andere rekening met het energieverbruik, de oppervlakte van je dak, de richting en de helling van je dak, de beschikbare ruimte voor de panelen en natuurlijk speelt het budget een belangrijke rol. Over het algemeen geldt: hoe meer zonnepanelen er worden geplaatst, hoe meer energie je kunt opwekken. Het is echter wel belangrijk om de kosten tegen de baten af te zetten. Hier helpen wij jou graag bij.

Zonnepanelen voor woningbouwcorporaties

Naast zonnepanelen voor particuliere woningen, hebben wij sinds 2005 talloze grotere projecten in zonnepanelen voor woningcorporaties uitgevoerd. Zoals je mag verwachten, is een duidelijke en overzichtelijke planning absoluut noodzakelijk om dit soort projecten vakkundig af te ronden. Door onze ervaring, flexibiliteit en onze op maat gemaakte planningstool, zijn wij in staat grootschalige projecten voor woningbouwcorporaties te bewerkstelligen.

Gekwalificeerd personeel met gegarandeerde kwaliteit

By Projects zorgt voor kwaliteit. Kwaliteit waar zowel wij als de klant met trots naar kijkt. Dit is goed terug te zien in het feit dat wij alleen met gekwalificeerd personeel werken. Elke monteur beschikt over de benodigde certificaten, waardoor wij een gegarandeerde kwaliteit bieden. Niet voor niets plaatsen onze vakmensen al sinds 2005 zonnepanelen op talloze woningen en gebouwen. Daarnaast werken wij alleen met Tier-1 zonnepanelen. Deze zonnepanelen voldoen aan een hoogstaande classificering en gaan soms wel 40 jaar mee.

Langdurige garantie voor zonnepanelen

Een van de grootste voordelen van het plaatsen van zonnepanelen op particuliere woningen is dat deze zeer lang meegaan. Daarnaast bieden wij een bijzonder lange garantie. Na 12 jaar hebben de door ons geleverde en gemonteerde zonnepanelen nog altijd een vermogensgarantie van 90%. Na 25 jaar is dit nog steeds 80%. Hierdoor ben je verzekerd van een lange garantie, waardoor je in alle rust ontspannen geniet van het duurzaam opwekken van stroom.

Een slimme investering in zonnepanelen

We hoeven er niet omheen te draaien dat er eerst een investering nodig is wat betreft zonnepanelen aanschaffen. Dit is een duurzame investering die, naast een goede invloed op onze planeet, een aantal financiële voordelen met zich meebrengt. Als je zonnepanelen koopt verdien je dit namelijk gemiddeld binnen 7 jaar terug. Aangezien zonnepanelen veel langer dan 7 jaar meegaan, is de uiteindelijke opbrengst na deze periode winstgevend. Goed voor onze planeet en goed voor jouw portemonnee. Noemen ze dat geen win-win situatie?

Geld verdienen met zonnepanelen?

Het wordt echter nog mooier. Het is namelijk mogelijk om geld te verdienen met de productie van duurzame zonne-energie. Hierin wordt de door jou opgewekte, maar niet gebruikte zonne-energie verkocht aan het net. Op deze manier profiteer je jaar in jaar uit van een zeer lage energierekening, terwijl je met behulp van de zon en jouw zonnepanelen geld kunt verdienen.

Meer info?

BY Projects is ervan overtuigd dat we de beste oplossing bieden voor jouw zonne-energie. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op en maken op basis van jouw input graag een aanbod op maat.

Contactformulier

Ga naar de bovenkant