Over ons

By Projects staat voor ‘building your projects’ en dat is precies wat we doen. Wij bouwen jouw projecten. Projecten die de toekomst van ons allen een beetje mooier maken. Een toekomst waarin iedereen actief bijdraagt aan het behoud van onze planeet. Door vandaag al te investeren in duurzame oplossingen, zoals zonne-energie, kunnen we toekomstige uitdagingen het hoofd bieden.

Uw verduurzaming specialist met 20 jaar ervaring

Een gedreven team

Het gespecialiseerde en gedreven team van By Projects werkt sinds 2005 samen. Door de jarenlange ervaring en samenwerking zijn de medewerkers goed op elkaar ingewerkt en weten ze precies wat ze aan elkaar hebben. Iets wat je mag verwachten van een team vol enthousiaste en gecertificeerde vakmannen.

Toekomstgericht werken

De specialiteit van By Projects ligt in de levering en montage van zonnepanelen op grondgebonden en gestapelde woningen. Dit betreft voornamelijk werkzaamheden voor woningbouwcorporaties, nieuwbouwprojecten, commerciële en particuliere woningen. Naast deze kernactiviteiten is By Projects ook intern continu bezig met innovatie, zodat we ook in de toekomst duurzame en vooruitstrevende oplossingen kunnen bieden.

Het doel van By Projects

Het primaire doel van By Projects is het leveren van een eindproduct waar iedereen trots op kan zijn. Alle medewerkers zijn zich er terdege van bewust van het belang van verduurzaming om onze planeet te beschermen. Zonne-energie is volgens ons de ideale manier om op een milieuvriendelijke wijze energie op te wekken. Hiermee spelen we in op de huidige energietransitie.

Persoonlijke benadering

By Projects hecht grote waarde aan een persoonlijke benadering, zowel intern als in het contact met klanten. Of het nu gaat om een grote internationale klant of een kleinschalig project in de buurt, de persoonlijke touch en wederzijds respect zijn voor ons vanzelfsprekend. Dit komt onder andere tot uiting in onze flexibiliteit en het vermogen om in hoge mate mee te gaan met de wensen van de klant.