Zonnepanelen Dordrecht

Zonnepanelen kopen in Dordrecht? Lever een bijdrage aan een duurzamere toekomst met zonnepanelen van BY Projects. BY Projects verkoopt, levert en installeert zonnepanelen in Dordrecht en omgeving. Wij helpen je graag gedurende het gehele proces: van passend advies over wat de beste zonnepanelen voor jou zijn tot aan installatie van een hoogwaardig zonnestroomsysteem op jouw dak.

Onze deskundige adviseurs en monteurs helpen je graag aan schone, betaalbare en duurzame energie. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen. Eerst zelf zien hoeveel je mogelijk kunt besparen? Doe de gratis dakscan!

contact@2x 80

Heb je een vraag? Neem gerust contact op via het contactformulier

offerte@2x 80

Interesse naar de kosten? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan

dakscan@2x 80

Bekijk jouw mogelijkheden via onze gratis dakscan

Zonne-energie met zonnepanelen in Dordrecht

Dordrecht, de grootste stad van Zuid-Holland en gelegen aan het water staat bekend om zijn historische gebouwen, monumenten en cultureel erfgoed. Al deze historische gebouwen maakte het inwoners en ondernemers in Dordrecht niet altijd gemakkelijk om te verduurzamen. Strenge regelgeving voor het installeren van zonnepanelen op monumentale panden, maakte dit namelijk lastig.

Afgelopen jaren zijn deze regels versoepeld door de overheid. Hierdoor kan iedereen in Dordrecht nu gemakkelijker verduurzamen, energiekosten besparen en een energie-positieve bijdrage leveren aan onze planeet.

Ook de gemeente Dordrecht motiveert daarom zonnepanelen en andere methoden om te verduurzamen met regelingen en informatie, ook voor monumentale panden. Wil jij ook verduurzamen én jouw energierekening verlagen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen kopen Dordrecht

Wil je zonnepanelen kopen in Dordrecht? Wanneer je zonnepanelen koopt bij BY Projects, staan we garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken namelijk alleen met zonnepaneelfabrikanten met een Tier-1 classificering. Gemiddeld is deze garantie zo’n 10 tot 15 jaar, maar hoe lang dit precies is, verschilt per paneel.

Offerte aanvragen

Voordelen

Wij werken
volgens alle veiligheidsnormen

Al onze monteurs zijn gecertificeerde vakmannen.

Ruime ervaring met appartementen en complexen

En natuurlijk met particuliere woningen.

Planning, materiaal leveren en installeren

Wij bieden je het volledige traject: van inkopen, plannen tot installeren.

Klein team van flexibele professionals

Ons kleine team garandeert een persoonlijke aanpak en een snelle reactie op jouw wensen.

Zonnepanelen installateur Dordrecht

Zonnepanelen installeren is een specialisme op zich. Dit moet gebeuren door gecertificeerde monteurs. Ons team voert de installatie met de nodige expertise uit, zodat je zeker bent dat onze zonnepaneleninstallateurs jouw panelen op de juiste manier installeren.

Zonnepanelenprojecten in Dordrecht en omgeving

BY Projects is inmiddels al meer dan 10 jaar dé specialist in zonne-energie. Wij zetten ons in voor een duurzame wereld, waarin klimaatvriendelijke én goedkope energie de norm is. Bij ons kun je met zonnepanelen eenvoudig op je energierekening besparen. Benieuwd naar onze projecten bij jou in de buurt? Bekijk de zonnepaneelprojecten van BY Projects in Dordrecht en omgeving hieronder.

0
Aantal zonnepanelen gelegd
0
Werknemers
0
Ton CO2 uitstoot bespaard
0
Gemeentes actief

Meer info?

BY Projects is ervan overtuigd dat we de beste oplossing bieden voor jouw zonne-energie. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op en maken op basis van jouw input graag een aanbod op maat voor zonnepanelen in Dordrecht of omgeving.

Contactformulier