Zonnepanelen Rotterdam

Zonnepanelen Rotterdam aanschaffen? BY Projects is jouw partner voor duurzame en complete energieoplossingen. Wij verkopen, leveren en installeren zonnepanelen in Rotterdam en omgeving voor particulieren en bedrijven.

Wij helpen je graag in het gehele proces: van passend advies over wat zijn de beste zonnepanelen voor jou tot aan installatie van een hoogwaardig zonnestroomsysteem op jouw dak. Onze specialisten zorgen er graag voor dat jij straks kunt genieten van schone, betaalbare en duurzame energie!

#contact
contact@2x 80

Heb je een vraag? Neem gerust contact op via het contactformulier

offerte@2x 80

Interesse naar de kosten? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan

dakscan@2x 80

Bekijk jouw mogelijkheden via onze gratis dakscan

Zonne-energie met zonnepanelen in Rotterdam

Ondanks dat Rotterdam bekend staat als dé industriestad van Nederland, gaan gelukkig steeds meer Rotterdammers over op groene energie. Loopt jouw energierekening steeds meer op? Met zonnepanelen voorzie je jouw huis of bedrijf goedkoop én groen van energie. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor de planeet en de volgende generatie. Net als wij, wil de gemeente Rotterdam dat we zo snel mogelijk onafhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Zo streeft de gemeente al in 2050 naar een CO-2 neutrale gemeente. Doe jij al mee?

Zonnepanelen kopen Rotterdam

Zonnepanelen Rotterdam kopen? De zonnepanelen van BY Projects voldoen altijd aan de hoogste duurzaamheids- en kwaliteitseisen. Wij werken namelijk alleen met zonnepaneelfabrikanten met een Tier-1 classificering. Hierdoor bieden we je altijd een jarenlange garantie. Gemiddeld is deze garantie zo’n 10 tot 15 jaar, maar hoe lang dit precies is, verschilt per paneel.

Offerte aanvragen

Voordelen

Wij werken
volgens alle veiligheidsnormen

Al onze monteurs zijn gecertificeerde vakmannen.

Ruime ervaring met appartementen en complexen

En natuurlijk met particuliere woningen.

Planning, materiaal leveren en installeren

Wij bieden je het volledige traject: van inkopen, plannen tot installeren.

Klein team van flexibele professionals

Ons kleine team garandeert een persoonlijke aanpak en een snelle reactie op jouw wensen.

Zonnepanelen installateur Rotterdam

Zonnepanelen installeren is een vak apart. Dit moet gebeuren door ervaren monteurs. Onze gecertificeerde monteurs zijn daarom goed getraind om zonnepanelen veilig te installeren. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat ons team de installatie op de juiste manier uitvoert.

Zonnepanelenprojecten in Rotterdam en omgeving

Wij streven naar een wereld zonder fossiele brandstoffen, mét goedkope en groene energiebronnen. Ons doel: ervoor zorgen dat jij snel en simpel kunt besparen met zonnepanelen. Benieuwd naar onze projecten bij jou in de buurt? Bekijk de zonnepaneelprojecten van BY Projects in Rotterdam en omgeving hieronder.

0
Aantal zonnepanelen gelegd
0
Werknemers
0
Ton CO2 uitstoot bespaard
0
Gemeentes actief

Meer info?

BY Projects is ervan overtuigd dat we de beste oplossing bieden voor jouw zonne-energie. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op en maken op basis van jouw input graag een aanbod op maat voor zonnepanelen in Rotterdam of omgeving.

Contactformulier