Advies

Wil jij graag zonnepanelen op jouw dak(en), maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je bij By Projects aan het juiste adres. Wij bieden duurzame energieoplossingen voor particulieren en bedrijven. Gelukkig voor jou maken onze ervaren specialisten het leven een stuk makkelijker door jou van gepast advies te voorzien. Hierdoor geniet jij optimaal van schone, betaalbare en duurzame energie.

Uw specialist in
verduurzaming met
20 jaar ervaring

Service van A tot Z

Waar plaats ik mijn zonnepanelen? Wat doe ik als mijn zonnepanelen in de schaduw liggen? Aan welke regels moet ik mij houden? Dit zijn zomaar 3 vragen die je jezelf ongetwijfeld hebt afgevraagd. Dit kan je echter volledig vergeten, aangezien wij het hier graag van je over nemen. Wij staan van A tot Z voor jou klaar. Zo vertellen we je graag welke zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen. Hierdoor geniet jij van een hoogwaardig zonnestroomsysteem op maat, terwijl je kosten bespaart en meewerkt aan een groenere toekomst. De groene toekomst van morgen!

Zonnepanelen van hoge kwaliteit

Wij willen niets anders dan samen met jou trots kijken naar de zonnepanelen op jouw dak. Dit is dan ook reden nummer 1 dat wij alleen met Tier-1 zonnepanelen werken. Dit zijn zonnepanelen die voldoen aan een bepaalde, hoogstaande classificering en gaan soms wel 40 jaar mee. Daarnaast heb je een productgarantie van 10 tot 15 jaar. Daarnaast geldt een garantie van 5 jaar op de installatie van de zonnepanelen door onze ervaren monteurs. Op deze manier ben je jarenlang gedekt, terwijl jij geniet van een abnormaal lage energierekening.

Advies over zonnepanelen?

Op zoek naar de perfecte zonnepanelen voor op jouw dak? Maak gebruik van de gratis dakscan of vraag het onze ervaren vakmensen en laat je op maat adviseren. Op die manier ben je verzekerd van een waterdicht plan, waarna je vol trots geniet van de kostenbesparing en jouw deelname in de strijd voor een betere wereld om ons heen.

Meer info?

BY Projects is ervan overtuigd dat we de beste oplossing bieden voor jouw zonne-energie. Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op en maken op basis van jouw input graag een aanbod op maat.

Contactformulier